HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

callOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

19.09.2018.

Odlukom predsjednika naše udruge ovu godinu odustajemo od tradicionalnog turnira. Novac namijenjen za turnir, 10.000 kuna, preusmjeren je u kupnju novog parka za vježbanje u iznosu 25.000 kuna.

Odluka je donesena nakon što je naša zamolba za donacijom za izgradnjom novog parka za vježbanje u Solinu, a koje šaljemo na sve strane, urodila plodom.

Stranka Nezavisna Lista Mladih - Solin "Mladi Solina" prepoznali su naš dugogodišnji trud i rad i prihvatili su našu zamolbu za donacijom u iznosu 15.000 kuna. 
Stoga im, u ime članova udruge, svih građana Solina i svih onih koji će vježbati u tom parku, od srca zahvaljujemo. 

Novi park je namijenjen za mjesni odbor Vranjic, pokraj plaže Kosica.

Ovim putem ujedno raspisujemo i natječaj za parkom za vježbanje u iznosu do 25.000kn (sprave, montaža sprava, sprave za vježbanje moraju imati i atest i licencu)
Ponude (sa skicom i fotografijama sprava) primamo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i to do 20.10.2018. do 12 sati.

Udruga Street workout Solin osnovana je 19.04.2015, u Solinu. Svrha Udruge je promicanje uličnog vježbanja u gradu Solinu, na razini Republike Hrvatske i u svijetu, pravljenje street workout parkova na području grada Solina, sudjelovanje, organizacija i vođenje u sportskim natjecanjima, briga o zdravlju i zdrastvenoj zaštiti članova Udruge te poduka i trening svih članova Udruge, ujedno i svih ostalih zainteresiranih građana grada Solina, a i šire.

Gdje smo

Ciljevi i plan udruge

- izgradnja sw parkova u svakom mjesnom odboru
- solinska trim staza sa sw spravama na Kozjaku
- edukacija mladih u parkovima
- prezentacija street workout vjezbi u svim osnovnim skolama
- organizacija turnira
- sudjelovanje u natjecanjima na razini županije, i države

streetworkoutsolin@gmail.com

Slike iz parkova