HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

callOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

25.10.2017.

Saso

Čak 22 posto veći nego lani ovogodišnjij je 21. po redu Međunarodni sajam SASO koji obuhvaća 11 specijaliziranih sajmova iz područja građevinske i popratnih industrija. SASO će u splitskoj Spaladium areni biti otvoren do subote, 28.10.2017., a ove godine okuplja 726 izlagača iz osam zemalja.

Naime udruga Street workout Solin po prvi put je dio ovog sajma i imala je čast izložiti svoju mobilnu spravu za vježbanje.

Prvog dana sajma na našoj spravi vježbao je veliki broj posjetitelja, ujedno i gradski vijećnik Nikola Perajica koji je pohvalio rad naše udruge i dodao;

 Vježbanje na otvorenom sve je popularnije kako u svijetu tako i kod nas. Smatram da je vrijeme da Vranjic, to jest najposjećenija solinska plaža Kosica dobije ovakav jedan park za vježbanje, lobirati ću za to na gradskom vijeću.

SASO je u posljednja dva desetljeća prerastao u najvažniji susret građevinara u regiji. Njegovu važnost od prvog dana prepoznali su Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split.

Sajam SASO je više od pukog sajmišta. Mjesto je to na kojem se već dva desetljeća osim poslovnih iskustava, razmjenjuje i znanje. Ove godine na sajmu će se održati i četiri stručne konferencije na kojima će prvi ljudi struke raspravljati o problemu nedostatka radne snage u građevini i obrtništvu, prometnim problemima Grada Splita, tradiciji gradnje nebodera u Splitu te o energetskim vizijama i budućnosti Dalmacije.

Udruga Street workout Solin osnovana je 19.04.2015, u Solinu. Svrha Udruge je promicanje uličnog vježbanja u gradu Solinu, na razini Republike Hrvatske i u svijetu, pravljenje street workout parkova na području grada Solina, sudjelovanje, organizacija i vođenje u sportskim natjecanjima, briga o zdravlju i zdrastvenoj zaštiti članova Udruge te poduka i trening svih članova Udruge, ujedno i svih ostalih zainteresiranih građana grada Solina, a i šire.

Gdje smo

Ciljevi i plan udruge

- izgradnja sw parkova u svakom mjesnom odboru
- solinska trim staza sa sw spravama na Kozjaku
- edukacija mladih u parkovima
- prezentacija street workout vjezbi u svim osnovnim skolama
- organizacija turnira
- sudjelovanje u natjecanjima na razini županije, i države

streetworkoutsolin@gmail.com

Slike iz parkova