HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

callOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

10.09.2016.

Prošlu je subotu 10.09. u parku na „Bilankuši“ u periodu od 19.00 do 21.00 sati uz 4. po redu Street Workout natjecanje u Freestyle battle 1 vs 1, održan i svjetski poznat World pull up day.

Obzirom da su pravo natjecanja imali samo Solinjani nastupilo je ukupno 6 natjecatelja koji su se okušali u međusobnom dvoboju tzv. Freestyle Battle pokazavši ono što najbolje znaju. Sa osvojenim najvećim brojem bodova koje su mu dodijelili suci: Luka Juroš, Marijan Jurčević i Duje Dumanić pobjednik natjecanja je bio Mihovil Matešić, srebrni je bio Emanuel Božić, dok je treće brončano mjesto pripalo Brunu Kurtoviću Vileti.

Kako je i uvodno navedeno uz Street Workout natjecanje održano je i natjecanje u zgibovima, a sve u sklopu Svjetskog dana zgibova. Svi natjecatelji koji su se okušali u ovom dijelu natjecanja nagrađeni su diplomama.

Kako je prošlo natjecanje pogledajte u galeriji

Udruga Street workout Solin osnovana je 19.04.2015, u Solinu. Svrha Udruge je promicanje uličnog vježbanja u gradu Solinu, na razini Republike Hrvatske i u svijetu, pravljenje street workout parkova na području grada Solina, sudjelovanje, organizacija i vođenje u sportskim natjecanjima, briga o zdravlju i zdrastvenoj zaštiti članova Udruge te poduka i trening svih članova Udruge, ujedno i svih ostalih zainteresiranih građana grada Solina, a i šire.

Gdje smo

Ciljevi i plan udruge

- izgradnja sw parkova u svakom mjesnom odboru
- solinska trim staza sa sw spravama na Kozjaku
- edukacija mladih u parkovima
- prezentacija street workout vjezbi u svim osnovnim skolama
- organizacija turnira
- sudjelovanje u natjecanjima na razini županije, i države

streetworkoutsolin@gmail.com

Slike iz parkova