HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

callOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

09.10.2016.

Grad Solin jučer je postao bogatiji za još jedan Street workout park. Na području sportske zone Arapovac, mjesnog odbora Priko vode jučer je postavljen 2. Street workout park.

Park se sastoji od: horizontalne ljestve, trovisinsko vratilo malo, paralelna preča, horizontalno vratilo, švedske ljestve, sprava za sklekove, street workout ljestve, kosa klupa kombinirana. Sve sprave su izrađene po ISO 9001:2008 i ISO14001:2004 standardima. Pri izradi sprava nisu korištene kemikalije niti postupci koji bi mogli naškoditi okolišu te su u potpunosti reciklirajući.

Kako doznajemo od vodstva udruge Street workout Solin za nekih 10-ak dana slijedi postavljanje i trećeg Street workout parka na području Mjesnog odbora Ninčevići, točnije u dječjem parku ispod Crkve Solinskih mučenika.

– Naša Udruga potiče treniranje na otvorenom i zalažemo se da svaki Mjesni odbor u Gradu Solinu dobije svoj park za vježbanje. Naš rad od samog početka prepoznat je od strane bivšeg gradonačelnika Blaženka Bobana i sadašnjeg Dalibora Ninčevića koji podržavaju našu ideju i kao što vidite u godinu dana naš Grad će dobiti i treći park za vježbanje. Moramo priznati da je to rijetkost na području Hrvatske da ovako mali Grad ima tri Street workout parka, kazao nam je predsjednik udruge Neven Gabrić.

Galerija

Udruga Street workout Solin osnovana je 19.04.2015, u Solinu. Svrha Udruge je promicanje uličnog vježbanja u gradu Solinu, na razini Republike Hrvatske i u svijetu, pravljenje street workout parkova na području grada Solina, sudjelovanje, organizacija i vođenje u sportskim natjecanjima, briga o zdravlju i zdrastvenoj zaštiti članova Udruge te poduka i trening svih članova Udruge, ujedno i svih ostalih zainteresiranih građana grada Solina, a i šire.

Gdje smo

Ciljevi i plan udruge

- izgradnja sw parkova u svakom mjesnom odboru
- solinska trim staza sa sw spravama na Kozjaku
- edukacija mladih u parkovima
- prezentacija street workout vjezbi u svim osnovnim skolama
- organizacija turnira
- sudjelovanje u natjecanjima na razini županije, i države

streetworkoutsolin@gmail.com

Slike iz parkova